duminică, 21 martie 2010

INFORMARE FILIALA CLUJ-NAPOCA A SCMD

Activitatea de sustinere a punctului de vedere al pensionarilor militari cu privire la mentinerea actualei legislatii referitoare la pensionarea militarilor a continuat prin inmanarea unor memorii domnilor deputati de CLUJ,respectiv d-lui MIRCIA GIURGIU deputat PDL si d-lui VASILE SOPORAN deputat independent.
Membrii biroului operativ au purtat cu domnii deputati si discutii de argumentare legislativa
internationala si interna cu privire la solicitarile legale prezentate in memoriu. Din discutii am observat ca sunt de acord cu cele prezentate de noi , continutul memoriului urmand sa fie adus la cunostinta grupurilor parlamentare din care fac parte , urmand ca pozitia sa ni se comunice ulterior.
Biroul operativ va continua activitatea de sustinere a actualei legislatii cu privire la pensionarea militarilor, iar in cursul acestei saptamani va imana memorii tuturor parlamentarilor de Cluj.
Am remarcat cu certitudine un fapt din discutiile purtate , si anume acela ca parlamentarii de la nivel local sunt preocupati sa afle care este pozitia populatiei referitoare la proiectul legii unitare a pensiilor, de aceea si filiala Cluj -Napoca a SCMD va intrepride toate masurile pentru a face cunoscute solicitarile legale atat la nivelul parlamentarilor cat si la nivelul opiniei publice .
Presedintele filialei Cluj-Napoca a SCMD
col(r) Miron Ioan Gelu

2 comentarii:

  1. Si totusi,trebuie sa revenim... fara a pretinde favoruri, incepand cu legea fundamentala a Romaniei,CONSTITUTIA si pana la normele europene si internationale, toate categoriile de cetateni au drepturi… fundamentale, la asociere, in sindicate, greve, manifestatii cand sunt nemultimiti, asocierea si intruniri politice, mai putin cei care poarta uniforma militara, care, nu au voie nici MACAR SA DESCHIDA GURA sa spuna ceva.DAR, vine vremea pensiei, cand, guvernul tarii tale trebuie sa-ti compenseze aceasta lipsa de drepturi prin care te-a obligat legea. Repet, nu cere nimeni favoruri, ci compensarea unor drepturi de care am fost lipsiti prin lege pe timpul activitatii; multumit sau mai degraba nemultumit de cele mai multe ori, ai fost nevoit sa taci din gura si sa inghiti in sec. Pe aceasta tema nu ne poate contrazice nimeni, si atunci, ne ramane o singura varianta, dobandirea acestor compensatii cetatenesti in INSTANTA, pentru ca nimeni nu poate da timpul inapoi sa ne acorde niste drepturi de care am fost lipsiti prin lege nu prin vorbe, daca GUVERNUL va constata ca are de-a face cu niste fraieri, se inseala amarnic...si vom dovedi. Am serioase indoieli la initiative SINDICATULUI lui DOGARU si PRICINA...2 POLITRUCI FRUSTRATI CA NU AU PUS MANA PE CATE O STEA AURITA..., imi pare rau, asta e REALITAEA PE CARE INCA O MAI SUPORTAM. APROPO,AM CITIT PE AICI CA MINISTRUL OPREA A FOST IERI DE ZIUA FORTELOR TERESTE LA CONSTANTA SI A DISCUTAT TIMP DE REO 2 ORE CU CADRELE DE REZERVA SI RETRAGERE DIN ASOCIATIA CONSTANTA.SA SPERAM CA A FOST DE BUN AUGUR! CINE STIE MAI MULTE SA POSTEZE AICI.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Miron Gelu, v-au mai dat ceva vesti d-l MIRCIA GIURGIU deputat PDL si d-l VASILE SOPORAN deputat independent?

    RăspundețiȘtergere